24
okt
2022

GY.I.K. – Gyakran ismételt kérdések

A nem megvásárolható termékeknek miért van ára?

Az Ódon-Fon Kft. elsősorban filmes bérbeadással foglalkozik. A kizárólag bérbe vehető tárgyaknál nem eladási árat állapítunk meg, hanem a tárgy értékét tüntetjük fel a címkén. Ez a bérbeadáskor a bérleti díj számításához szükséges. 

 

Tudok-e bankkártyával fizetni?

Az Ódon-Fon Antikvitás raktárépületében található tárgyak egy kis része fizethető csak bankkártyával; ez attól függ, hogy a kiválasztott termék melyik cégünk raktárkészletéhez tartozik. Ugyanis csak az Antik Régi Bútor kft leányvállalatunknak van banki terminálja.

Egyéb fizetési módok a készpénzes fizetés, illetve az azonnali átutalás, amelyek minden eladó termék esetében működnek.

 

Nem lehet utólag átutalni a megvásárolt termék összegét?

Az Ódon-Fon Antikvitás területén vásárolt tárgyak kiadása csak akkor lehetséges, ha az ellenértékük teljes mértékben kifizetésre került. Köszönjük a megértést!

 

Ha kifizettem a vásárolt tárgyat, de csak később tudom elszállíttatni; itt hagyhatom?

A kifizetett termékeket maximum 1 hétig áll módunkban díjmentesen tárolni. 1 hét után kizárólag díjfizetés ellenében lehetséges, és igen korlátozottan. 

Ennek oka, hogy a kifizetett termékek elkülönítésére nincs lehetőség, ezért a tárgyat az addigi helyén tudjuk csak tárolni. Azonban nem tudjuk garantálni, hogy nem sérül, karcolódik, hiszen raktárunkban a vásárlás, bérlés, munkavégzés folyamatos. Ezért kérjük, hogy a vásárlással egyidőben legyenek kedvesek a terméket elszállítani. 

 

Fel is vásárolnak tárgyakat? Komplett hagyatékot például?

Amennyiben Önnek eladási szándéka van, kérjük, hogy az eladni kívánt tárgyat jól látható módon fotózza le, és a termékeket beárazva, e-mailben küldje el megkeresését nekünk. Minden megkeresésre reagálunk a beérkezések sorrendjében.

 

Vállalják a megvásárolt termék felújítását is?

Az eladásra kihelyezett terméket mindig az adott, megtekinthető állapotban értékesítjük, és az árakat is ennek megfelelően határozzuk meg. Felújításra sajnos nincs lehetőség.

 

Hogyan kell használni a bérlés funkciót?

A bérléssel kapcsolatos segédlet ezen az aloldalon olvasható.

Kosár

Termék neve Darabszám
Összesen: Egyedi ár
Kosár frissítése
Tovább a rendeléshez